Mop

Wednesday 23 July 2008, 20:43:00 | grappig

Twee gasten liepen door het bos en opeens komen ze een grote kuil tegen op het pad. De ene kijkt er in, maar hij ziet helemaal geen bodem.

"Hmm laten we er eens een steen in gooien, dan kunnen we horen hoe diep hij is." Aldus geschiedde, hij gooit er een steen in. Maar ze horen helemaal niks. "Ok een grotere steen erin dan, misschien horen we dan wat". Dus die ander zoekt even en komt met een grote kei aanzetten die hij in de kuil flikkert. Ze staan te luisteren aan de rand maar weer horen ze niks. "Hoe kan dat nou." zegt de ene. "Wacht, daar staat een betonnen paal, als we die er nou in gooien dan moeten we toch wel iets horen?"

Dus ze wrikken de betonnen paal uit de grond, slepen hem naar de kuil, en gooien de paal met enige moeite over de rand. Maar wederom horen ze niets! "Nou laat maar zitten dan" zegt de ene, en ze maken aanstalten om verder te lopen.

Maar opeens komt er een geit uit de bosjes rennen. Het beest rent rechtuit op de kuil af en springt zo over de rand de kuil in. "Wat was dat nou weer" zegt die ene gast. "Geen flauw idee, laten we verder gaan." zegt de ander.

Dus ze lopen een klein stukje verder, waar ze plots een boer tegen het lijf lopen. "Hee, hebben jullie toevallig een geit gezien? Ik ben mijn geit kwijt." zegt de boer. "Ehh. Nou we zagen zojuist wel een geit over het pad rennen, recht op een kuil af, en dat beest springt zo die kuil in." Zegt de boer: "Nou, dat kan nooit mijn geit zijn geweest. Die had ik aan een betonnen paal vastgebonden!"

[[image: geit.jpg]]