Nieuw computertje: Nanode? Hush? Apple? Moeilijk hoor

Saturday 29 January 2005, 23:18:00 | computers

Ik zit al een poosje te denken om een nieuwe computer te kopen. Enerzijds omdat ik een nieuw servertje wil met Linux erop, als vervanging van mijn ouwe trage celeron 533 mhz Linux bak die ik nu als server gebruik. Anderzijds omdat ik in de huiskamer een soort media-pc wil hebben om films/mp3/enz op de TV/stereo af te spelen.

Ik heb 1 belangrijke eis: hij moet zowel klein als muisstil zijn! Ik heb genoeg van de grote lelijke computers die een takke herrie maken. En zeker voor in de huiskamer geldt dit des te meer.

Wat mij betreft zijn er een aantal mogelijkheden: ...

People have replied:

huub

2005-02-13 15:52:00

kijk ook eens naar de systeempjes van 'Lex Systems' o.a. te koop via webshop.polyware.nl

Irmen de Jong

2005-03-21 10:10:00

Interessante systeempjes inderdaad, die Neo en de Twister!