Piratenpartij 9 juni

Saturday 22 May 2010, 21:01:00 | diversen

[[image: piratenpartij.gif]] [[image: ninjadoll.jpg]] Waarom geen Ninja partij? 8-)

Maar nogmaals dan deze: http://www.digitalevrijheidswijzer.nl/. Piratenpartij of niet, ook andere partijen hebben hier soms meningen over die misschien niet altijd de goede kant op gaan.

People have replied:

Joeri van Kerken — http://samirallioui.com/

2010-06-01 02:17:00

Ga je echt op ze stemmen? Ik heb net wat informatie gevonden, wilde op ze gaan stemmen maar toen zag ik het filmpje op geenstijl. Dat heeft me meteen genezen, en als je wat door googlet kom je nog veel meer twijfelachtige dingen tegen. Mischien moeten ze nog even volwassen worden voordat ze mee doen, even 4 jaar volgroeien en dan kunnen ze dingen bereiken!

Irmen de Jong

2010-06-01 08:45:00

Joeri: nee ik ga niet op ze stemmen. Ik ben het eens met jouw opmerking. Vandaar ook eigenlijk dat ik de vergelijking maak met de "ninja partij"... (pirate v.s. ninja, u weet wel...)

Ik vind wel dat er wat bewustwording op z'n plaats is over de kwesties waar bijvoorbeeld Bits of Freedom vaak een lans voor breekt. Gelukkig laat bijvoorbeeld die 'digitale vrijheidswijzer' zien dat ook andere partijen daar hier en daar wat progressieve standpunten op nahouden. Ik vind het prima dat er zo'n thema partij is als de Piratenpartij, maar dat wil niet zeggen dat je ook op ze moet stemmen. Ik denk dat het eerder een schop onder de kont vormt voor de andere partijen.