Pyro 3.11 release... en Pyro is al meer dan 10 jaar oud!

Monday 22 November 2010, 01:36:00 | python

[[image pyro-small.png from www.xs4all.nl]] Net op tijd, Pyro 3.11 is de deur uit. Net op tijd als in: nog net geen jaar geleden sinds de vorige versie ^_^

Maar Pyro is al meer dan 10 jaar oud o_o Een announcement die ik ooit in 2000 gepost heb in comp.lang.python kon ik nog terugvinden, maar dat was reeds versie 1.1.

Ik ben er ooit mee begonnen tijdens of vlak na mijn afstudeer project op de universiteit, dus dat moet 1997 of 1998 zijn geweest. Ik kan daar helaas niets meer van terugvinden, dus die mail uit mei 2000 is de eerste publieke verschijning van Pyro zeg maar ;-)

Ik denk ook dat de CVS repository op Sourceforge niet zo ver teruggaat. En trouwens, dat ding is op dit moment kapot dus kan het ook niet controleren. Ach, maakt niet uit, vanwege meerdere redenen gebruik ik Sourceforge toch al niet meer (alleen de mailing list loopt er nog, daar is wonderbaarlijk genoeg nooit iets mis mee geweest al die tijd). Ik heb nu geen zin om een ander onderkomen voor Pyro te zoeken dus voorlopig host ik de site maar op mijn xs4all web space en de source repository op mijn eigen Subversion servertje thuis. Zo veel mensen zijn er toch niet die er gebruik van maken...