Roger Waters "The Wall" @ Gelredome Arnhem

Tuesday 12 April 2011, 23:24:00 | muziek

Afgelopen zaterdag naar Roger Waters - The Wall geweest in het Gelredome: Indrukwekkend. Mooi. Fascinerend. Subliem geluid. Tijdloze muziek? Was ook een soort ervaren van een live videoclip. Ik ben niet speciaal fan van Pink Floyd/The Wall maar dat is ook helemaal niet nodig om dit gaaf te vinden 8-)

Grappig natuurlijk dat de meeste bezoekers rond de 40-50 waren, met oude Pink Floyd t-shirts aan. Wij waren de jonkies!

Er zweefde op een gegeven moment ook een gigantisch varken vol leuzen door het stadion (remote controlled zeppelin! Ik wil zo'n ballon ook hebbOn!) maar de camera van de HTC desire blijkt echt te slecht om een foto daarvan te kunnen maken met meer dan twee herkenbare pixels.

Bus(sen) gemist na afloop (lees: geen zin om te wachten op het gedrang, een retour met de trein en 1x een pendelbus is ook eigenlijk wel genoeg OV op 1 dag) dus toen maar achter de meute aan gelopen de stad in, in de hoop terug bij de trein te komen. Fout gedacht: de meute ging helemaal niet naar het station. Google maps is dan toch wel handig op je telefoon midden in de nacht.

Overigens wat een puinzooi dat treinstation in Arnhem op dit moment. De eigenaar van de Döner Kebab tent mag trouwens niet klagen over afgelopen weekend; volgens mij heeft de helft van de concertbezoekers een broodje Kebab of Turkse pizza bij 'm gekocht.

Een paar crappy foto's vanaf de telefoon: [[image: wall_0007.jpg]] [[image: wall_0009.jpg]] [[image: wall_0024.jpg]]