Subscribing SWTOR.....

Thursday 26 January 2012, 20:43:00 | games

"You have 29 days of play time remaining. You must sign up for a recurring subscription plan or redeem a Game Time Code before you can play. If you sign up for a recurring subscription, you will be billed automatically at the end of your current remaining play time."

Dus: ik heb SWTOR al gekocht en betaald, er zitten 29 dagen speeltijd bij, en toch moet ik een payment subscription afsluiten voordat ik kan spelen?

Misschien heb ik het mis maar ik kan me niet herinneren dat dat bij World of Warcraft ook zo was. Nou ja. Oh en die 3-5 security questions... Echt.... :((

People have replied:

Rik vd Ende

2012-01-28 07:40:00

Is het wat? Ik vond KotOR destijds geweldig, maar ben er een beetje huiverig voor om een MMO uit te proberen. Omdat je ze niet kunt uitspelen, zit er geen theoretisch maximum aan de hoeveelheid tijd die er in gaat zitten...

Irmen de Jong

2012-01-29 17:09:00

Ik heb nog maar een paar uur gespeeld en ben level 5 ofzo.

Van vrienden en kennissen gehoord dat ze het echt wel te gek vinden, maar ik heb het nu (pas) gekocht omdat ik niet direct erg onder de indruk was. Vreemd genoeg want KOTOR vond ik ook geweldig destijds, en ik heb een paar jaar WoW gespeeld.... en dit spel is eigenlijk WoW+KOTOR.

We zien wel ik heb 1 maand "gratis" :-)